Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Pro Pipe Baffle Installation

The Vance & Hines Pro Pipe Hi-Output avgaserna är en två-till-ett avgassystemet som kan installeras på olika cruiser-stil motorcyklar. Avgaserna, jämförbart med Thunderheader, använder SuperTrapp och andra avgaser prestanda, en megafon-formad avgasröret med två header rören för att utjämna trycket mellan de främre och bakre cylindrar i V-Twin, Harley-stil motorer. Alla Vance & Hines avgassystem har flyttbara mellanväggar. Bafflarna komma ut genom att lossa en enda skruv. Eftersom Pro Pipes är utrustade med ett ändlock, måste du lossa tre skruvar för att ersätta dessa bafflar. Saker du behöver
3/16-inch Allen socket
Hylsnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa skruvarna gavel på avgas megafon med en 3/16-inch Allen socket och en hylsnyckel. Facing avgaserna från den bakre delen av motorcykeln, är gavelskruvarna belägna klockan sex och klockan nio, ca 1/2 tum från ytan av ändlocket.
2

Avlägsna ändkåpan. Spara locket och ändskruvarna cap.
3

Lokalisera bakersta insexskruv på undersidan av avgassystemet megafon. Lossa skruven med en 3/16-inch Allen socket och en hylsnyckel.
4

bort och ersätta den klart synlig baffeln från strax innanför den bakre delen av avgassystemet megafon.
5

Sätt baffeln skruven i botten av baffeln skruvhålet på botten av megafon. Vrid samtidigt baffeln och baffeln skruven tills baffeln skruven fångster i baffeln skruvhålet.
6

Dra baffeln skruven till 129 tum-pounds av vridmoment med en 3/16-inch Allen uttag och en momentnyckel.
7

tillbaka locket och dra åt de två skruvarna ändstycke med en 3/16-inch Allen socket och en hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75996.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.