Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Automotive Repair Tools

Automotive reparationerna kräver en mängd enkla och specialiserade verktyg och utrustning, beroende på vilka reparationer som är nödvändiga. Olika bilreparationer verktyg krävs för bilvård från grundläggande underhåll såsom oljebyten och rotationer däck till komplexa diagnostisk felsökning. Handverktyg, elverktyg, diagnostisk utrustning och tekniska handböcker som krävs för olika bilverkstäder och service uppgifter för att hålla en bil i gott körklart skick. Handverktyg

Många bilverkstäder uppgifter kräver handverktyg. Grundläggande handverktyg för bilreparationer är standard, Phillips och offset skruvmejslar, innehavare skruv, metriska eller standard skiftnycklar, hylsnycklar, nål-näsa, Vise-Grip och slip-gemensamma tänger, domkrafter och pallbockar. Ytterligare handverktyg inkluderar trattar, filer, monteringsjärn, lug skiftnycklar, hammare, förlängning speglar inspektion, flexibla pick-up verktyg, ficklampor och lampor fungerar. Vissa specialiserade handverktyg användbara vid reparation och underhåll är tändstift skiftnycklar, handtag spärrfunktion, barer förlängning och oljefilter skiftnycklar. Addera Elverktyg

Auto mekaniker arbetar på många fordon varje dag och måste använda elverktyg för snabbhet och effektivitet. Pneumatiska mutterdragare, svarvar, slipmaskiner, svetsning och flame-skärmaskiner, Domkrafter och är några av de vanligaste elektriska verktyg som används i bilverkstäder. De tillåter mekaniker för att komma åt delar av fordonet som inte skulle vara lättåtkomlig även utan dem, eller ta bort och installera delar och komponenter som är tunga, täta, har vassa kanter eller är under eller mellan andra delar. Många stora elverktyg som hissar och slipmaskiner är permanent installerade i automatiska tjänste butiker och verkstäder.
Diagnostikapparatur

Motor analysatorer, diagnostiska datorer och elektronisk provning utrustning för bränsle, tändning och utsläpp kontrollsystem som normalt utförs av arbetsgivare för deras butik mekanik. Många mekaniker har avancerad utbildning i den senaste datoriserade diagnostiska analyser för motor-och fordonsbaserade datasystem i de nyaste modellerna. Mätare och kodläsare är andra diagnostiska verktyg för bilverkstäder.
Tekniska manualer

Teknisk information krävs för många auto underhåll och reparationsarbeten. Mekanik använder tillverkarens service finns i format som teknisk service bulletiner, service databaser, digitala manualer och referensmaterial som reservdelslistor. Många källor till fordonsindustrin teknisk information är datoriserade eller online, vilket kräver en förtrogenhet med datorer och Internet. Servicechefer referera rutinmässigt teknisk information om bilar servas i sina butiker, särskilt på områdena för löpande underhåll och scheman garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75995.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.