Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man borrar Bafflar

Avgassystem bafflar avskräcka avgaser från att fly en motorcykel motor. Delvis uppdämning avgaserna är inte nödvändigtvis dåligt. Som ett resultat av en kedja av fysiska händelser med början i förgasaren, motorcyklar löper bäst när det finns "mottryck". Avgasröret är slutet av denna kedja av händelser och motorn gör mest hästkrafter när alla avgaserna inte kan komma ut på en gång. Bafflar gör även motorcyklar tystare och så de kommer från motorcykeln fabriken inställd att behaga människor som gillar att klaga på motorcykel buller. Borra ett hål genom dem gör dem lite högre och lite mer sannolikt att behaga människor som gillar att åka motorcykel. Saker du behöver
Hex uttag
hylsnycklar
Skruvmejslar
Allen skiftnycklar
12 tum eller längre, 3/8-tums borr
Electric drill
Visa fler instruktioner
1

Unbolt de främre och bakre ljuddämpare från fästet till grenröret med en insex och en hylsnyckel. Ta värmeskydden från de främre och bakre ljuddämpare med en skruvmejsel.
2

Kontrollera bottnar båda ljuddämparna för insexskruvarna. Lossa alla skruvar du hittar med en insexnyckel. Spara skruvarna.
3

Knacka försiktigt varje ljuddämparen med sidan av dina knuten näve flera gånger. Dra halsdukar från avgasrören med händerna.
4

bort gavlar, i förekommande fall, med händerna, en insexnyckel eller en skruvmejsel, beroende på typ av motorcykel.

5

titt inuti båda ändarna av varje ljuddämparen för synliga bafflar för att avgöra om bafflarna är löstagbar eller svetsas in i ljuddämparen. Dra flyttbara mellanväggar ur Ijuddämparhöljet före ändringen. Ändra icke-flyttbara mellanväggar i ljuddämparen skalet.
6

Chuck en 3/8-tums borr som är minst 12 inches lång till en elektrisk borrmaskin. Vänd varje baffel eller varje hel ljuddämparen på slutet med avgassidan uppåt och huvudet röret nedåt.
7

Borra ett 3/8-tums hål i mitten av varje baffel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75985.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.