Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Vad gör ett högt bil ljuddämpare?

Ljuddämpare är en viktig del av en bil. De är en del av motorns avgassystem som släpper cylinderkompression gaser från motorn. Ljuddämpare reducerar ljud och hjälpa till att kontrollera oönskade utsläpp. Men slitage, skador eller avsiktliga förändringar kan förändra ljuddämparen effektivitet. Ljuddämpare Construction

Ljuddämpare kan vara konstruerad för att göra dem avsiktligt starkare. Detta görs genom att ändra storleken och formen av ljuddämparen baffel material och placeringen och typen av förpackning. Det avsedda ändamålet för ljuddämpare är att dämpa motorljud och gör dem tystare insidan och utsidan av fordonet. Addera Hur Ljuddämpare Arbete?

Förbränning explosioner som inträffar vid motorns cylindrar färdas genom rör till ljuddämparen kammaren. Inuti kammaren ljudet reduceras som bafflar reflekterar ljudvågorna mot varandra i en avbryta åtgärd. Inre förpackning inom kamrarna minskar ytterligare ljud.
Ljuddämpare Loudness
Flera rör och halsdukar skapar höga ljud

Ljuddämpare kan bli starkare oavsiktligt. De kan skadas av skräp som kastas upp från vägen eller genom att skapa en projektion från vägen. Ljuddämpare kan rosta ut enligt vittring villkor och de kan misslyckas med att minska ljudet på grund av ålder och internt slitage. Vissa förare vill ha högt avgaser låter så de installerar halsdukar som levererar högt mullrande ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75949.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.