Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Däck Fördelning Verktyg

Möjligheten av en punktering föreligger varje gång du kör, förbereda i förväg för att bidra till att minska denna möjlighet. Konsultera din instruktionsbok för att lära sig om rätt däck verktyg, samt deras placering och hur man använder dem på rätt sätt, det kan också visa dig var ditt reservdäck. Öva i förväg kommer att hjälpa dig att lära dig exakt vad du ska göra om någon av dina däck går platt. Saefty utrustning

Använd en laddad mobiltelefon för att ringa och berätta för någon vad som hänt när du får en punktering. Placera en tidig varning enhet --- allmänhet, en röd reflekterande triangel --- några meter bakom bilen för att varna andra förare. Placera ett hjul chock under en av de andra däcken för att förhindra att bilen rullar.
Däck byta verktyg

Använd en skruvmejsel för att bända loss navkapseln . Spraya åt muttrarna med smörjolja. Placera tappmuttem skiftnyckel över huvudet på en lug nut. Sätt i en 2-fot bit kraftig röret i slutet av klacken skiftnyckel för att hjälpa vända muttrarna för att lossa dem. Placera en domkraft under ramen av fordonet och hissa upp bilen tills det är tillräckligt högt för att ta bort däcket.
Reservdelar Verktyg

Håll ett ordentligt uppblåst reservdäck i bilen för att byta ut det punkterade däcket. Också bära en bit av plast i bilen för att placera på marken när du arbetar för att skydda dina kläder, plats muttrarna på plast för att hålla dem borta från smuts och grus tills du är redo att använda dem för att fästa reservdelar däcket. Ett par extra arbetshandskar kommer också komma till hands för att skydda händerna mot både smuts och skador när du byter däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70828.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.