Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en litet luftläckage i en bil Däck

En liten läcka i ett bildäck kan leda till stora frustration . Men i de flesta fall är en enkel , snabb fix möjligt . Vissa åtgärder är mer permanent än andra , dock. Hitta läckan

Bestäm var läckan är . Om platsen för läckan är inte självklart , använd en sprayflaska som innehåller diskmedel och vatten att spruta vätska på däckets yta . Leta efter bubblor , som visar platsen för läckan .
Provisorisk reparation

flesta närbutiker bär sprayburkar med en kombination av tätningsmedel och flytande drivmedel som , när den sprayas i ventilskaftet av däcket , gör att du kan köra hem eller till närmaste mekaniker . Dock kan däcket börja tömma inom ett dygn , och denna metod är inte avsedd att användas flera gånger i stället för permanent reparation .
Däck Kit
< p > Tire reparationssatser finns på bildelar butiker och vissa varuhus . I satsen ingår vanligtvis pluggar, patchar och annat materiel och anvisningar som behövs för att täta en läcka . Även om denna metod kan vara lite mer tillförlitlig än sprayburk , är det fortfarande en temporär fix .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70852.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.