Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Klipp gummidäck Från Fälgar

En blåst däck innebär att sidoväggarna eller slitbanan har rippat i fordonet under körning. Typiskt, är slutresultatet att fälgen är kvar med däckets vulst fortfarande ansluten men ingenting kvar av däcket. Även de bästa av pneumatiska maskiner kan inte enkelt ta bort ett däck när det enda som finns kvar är pärlan. När pneumatiska verktyg och arbetskraft misslyckas, är det bästa alternativet för att skära av däcket från fälgen med hjälp av en handhållen Dremel med en metall-skärutrustning så att du kan skära genom stål bälten lätt. Saker du behöver
Handhållna Dremel med metall-skärutrustning
Angle-grinder (tillval) katalog Avbitare
klämmor eller liknande
Visa fler instruktioner

1

Säkra fälgen till en fast yta med hjälp av klämmor, rep eller annat material som kan hålla fälgen stadigt. Du vill fälgen orörlig vid försök att skära av däcket från att undvika skador på fälgen.
2

tömma däcket. Om det fortfarande finns luft i däcket, tömma den helt innan du försöker skära i den.
3

Skär slitbanan bort först. Om mer än bara pärlan lämningar och du har en full däcket på fälgen som inte kan avlägsnas på annat sätt, skär slitbanan bort först så att du kan få åtkomst till insidan av däcket, där pärlan ansluter till fälgen.

4

Använd en handhållen Dremel med en metall-skärutrustning eller en vinkelslip för att skära däcket. En vinkel-kvarn kommer att arbeta snabbare och inte värma upp så mycket, men det är svårt att använda på fina skär som skär pärlan. Skär på sidoväggen går runt hela omkretsen av däcket på både framsidan och baksidan av däcket. Däcket och verktyget kommer att värma upp när du klipper. Spray rumstemperatur kranvatten på däcket för att hålla det svalt som behövs när du klipper.
5

bort pärlan. Börjar på den yttersta punkten från kanten, skär mot kanten långsamt. När du har klippt majoriteten av pärlan, använd avbitare för att klippa resterande delen så att du inte skär kanten med verktyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70827.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.