Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man berättar när bildäck behöver bytas

Att vakna upp till en punktering i garaget är tillräckligt för att orsaka en dålig dag, men som har ett däck blåsa ut på en motorväg i dåligt väder är ett recept för katastrof. Du kan minska sannolikheten för en sådan situation genom att byta ut dina bildäck som behövs. Flera enkla tester som tar mindre än 10 minuter kan hjälpa dig att avgöra om du behöver för att få nya däck. National Highway Traffic Safety Administration rekommenderar att du genomför dessa däcktester månad. Saker du behöver
lufttrycksmätare Flighter Lincoln öre
Visa fler instruktioner
1

Park din bil. Vänta minst tre timmar för däcken att kyla ner.
2

visuellt kontrollera däcken. Stå på baksidan av bilen och leta efter någon metall i däcket. Leta efter bubblor och sprickor, eftersom dessa indikerar ett nytt däck behövs.
3

Knäböj bredvid däcken. Ta bort locket däckets ventil. Använd mätsticka till att kontrollera däcktrycket. Lågt däcktryck visar du behöver mer luft i dina däck. Det kan också indikera en långsam läcka och behovet av att byta ut däcket.
4

Kör händerna över däckets slitbana för att känna om det finns skräp eller andra föremål fångas i slitbanan. Leta efter ojämnt slitage mönster. Detta är tecken på att du behöver ett nytt däck.
5

Placera en Lincoln öre i slitbanan med toppen av Lincolns huvud nedåt. Om slitbanan inte är tillräckligt djup för att nå toppen av Lincolns hår, är din slitbanan för tunn och du behöver ett nytt däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70817.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.