Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar Radial Flat Tires

radialdäck använder stålband och nylonkorder i tillverkningsprocessen, för att skapa ett däck som kan lida konsekvenserna utan skador. Kombinationen av stål, tyg och gummi skapar ett robust material som flexar när den träffas med stenar eller andra faror väg. Men gummi är fortfarande ett relativt mjukt material, så spikar och skruvar kan lätt tränga däcket och orsaka en läcka genom att punktera innerfoder. Reparera ett radialdäck kräver samma process som med alla andra typer av passagerarfordon däck. Saker du behöver
Tire plugg och patch
Däck flytande cement
Pre-buffertlösning
Hand skrapa
Handhållna borr
1/4 "borr
Tänger
Avbitare
Stitcher
Visa fler instruktioner
1

bort nageln eller obstruktion. Använd en tång om du inte kan förstå objektet. Jämna ut hålet med hjälp av en handhållen borrmaskin med en 1/4-tums borr.
2

Häll lite pre-buffertlösning på det påverkade området av innerfodret. Använd en handhållen skrapa för att rengöra och förbereda området för en patch. Torka upp eventuell kvarvarande lösning och skräp med en trasa.
3

Skjut en propp i hålet och dra det igenom med tång, tills hålet är helt inkopplad. Snip ändarna bort av pluggen med avbitare, så att den ligger an mot de inre och yttre ytorna av däcket.
4

Applicera ett tunt skikt av flytande däckets cement till det påverkade området och tillåta det torka i 2 minuter. Tryck en plåstret ordentligt på plats, centrera den över pluggen. Rulla över plåstret med en stickmaskin (en handhållen rullande verktyg med slöa tänder) till fullo ansluta plåstret på däcket. Låt pluggen och plåster för att ställa ett par minuter innan du installerar däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70851.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.