Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort den framdäck på en 1997 Camry

Ta bort ett däck från framsidan av din Toyota Camry är något som varje Camry förare bör veta hur man gör. Den Camry kommer med en domkraft och lug skiftnyckel som är utformade för att användas med bilen för bästa prestanda och minsta risken för skador på bilen. Om du måste ta bort ett däck från din Camry, parkera bilen på fast, jämnt underlag så att bilen inte ramlar av domkraften, orsakar skador på bilen eller skador på dig. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack handtag
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på Camry och lokalisera reservdäcket genom lyfta golvet av stammen upp. Domkraften och lug skiftnyckel förvaras under däcket. Vrid hållaren på axeln i mitten av den moturs däck och sedan ta bort den från den gängade axeln och lyft däcket ur bagageutrymmet.
2

Avlägsna domkraften och lug skiftnyckel från stammen efter avlägsna den kvarhållande vingmuttern från jacket. Flytta till framsidan av bilen och använda rörtång, lossa muttrarna men inte ta bort dem från hjulbultarna ännu.
3

Leta fästpunkten på rocker panel bil precis bakom framhjulet väl. Placera domkraften under domkraften punkten och lyfta upp det med hjälp av domkraft handtag som kom med domkraften, lyft det tills däcket är helt från marken.
4

Avlägsna muttrarna från hjulet dubbar med fingrarna och skjut däcket och hjulet från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70779.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.