Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur göra svålen på rökt ost

Rind ost är mjukost som har utplånats med en lösning under åldrandet. Bree Gouda och andra ostar delar denna egenskap. Rökta ostar är också lätt att göra och svål hemma, och om du vet hur, kan du skapa din egen läcker, hemlagad ost för alla tillfällen. Att veta hur man gör svålen på rökt ost är en gradvis process, men kan uppnås genom att även nybörjare. Saker du behöver
£ 1 förberedd ost
Breadbox 12 av 12 cheesecloth kvadrat
Basket ostduk remsor Sida 2 oz. flytande rök
1 oz. rött vin
1 dl destillerat vatten
Burk med lock
Visa fler instruktioner
1

Line liten korg med cheesecloth och placera den preparerade ost, färsk, i det . Placera den i breadbox, eller annan liknande mörk, sval och torr miljö för åldrande osten.
2

Lägg rökvätskan smaksättning, rött vin och destillerat vatten till en vanlig konservering eller mason jar. Fäst locket och skaka för att skingra blandningens beståndsdelar.
3

Doppa en remsa av cheesecloth i blandningen, mättar det.
4

Torka högen av mjuk, färsk ost med lösningen har dränkts remsor av gasväv. Detta är vad som gör svålen. Vira osten löst med de lösa ändarna av cheesecloth i korgen och stäng breadbox.
5

Torka osten med lösningen, att hålla burken kylda mellan torka, en gång dagligen under tre veckor. Detta kommer att bilda en skorpa med rökt, intressant smak och konsistens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70910.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.