Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Air Inflation Verktyg

Det finns en mängd olika verktyg tillgängliga för att hjälpa till med att inflationen i olika poster. De flesta av dessa verktyg har någon form av adapter set som möjliggör uppblåsning av sportutrustning, flythjälpmedel, och däck. Normalt kan de mindre enheter såsom fot och hand pumpar ger inte tillräckligt med tryck för att blåsa bildäck. Å andra sidan, kan de större kompressorer på marknaden producerar för mycket tryck och kan explodera sportutrustning. Carry Tankar
Cary tankar är bra för att blåsa ballonger.

Air bära tankar varierar i volym från omkring fem liter upp till ca 15 liter. Dessa tankar kan fyllas med komprimerad luft och lätt transporteras. De är avsedda att användas när en tung luftkompressor och tank är antingen för stora, för tunga, eller i allmänhet mer kraftfull än vad som behövs för jobbet. Dessa tankar är också billigare än en kompressor med tank. En carry tank kan användas för att blåsa upp däck, sportutrustning, eller luftmadrasser. Det kan också användas för att driva tryckluftsdrivna verktyg för en kort tid. Eventuellt i syfte att öka lagringsvolym av systemet, kan en carry tank bifogas en kompressor, som redan har en tank.
Slang tillbehör
Kopletteringar till tryckluftsverktyg, finns gasgeneratorer fästen för luftslangar. p Det finns många olika slang tillbehör för användning med tryckluftsverktyg inflation. Dessa bilagor kan ansluta till slangar på antingen företa tankar eller kompressorer med tillhörande tankar. En sådan inställning är en enkel fläkt som används för att rensa damm och skräp från en arbetsplats samt blåsa olika bollar och flythjälpmedel som har öppna portar. Det finns en annan fastsättning nål, som sedan kan användas med denna enkla fläkt för att möjliggöra uppblåsning av sportutrustning som basketbollar och fotbollar. Dessutom finns bilagor som ansluter direkt till slangen för pumpning av däck. Några av de bilagor däck uppblåsningsorgan har också tryckmätare ingår.
Uppblåsningsorganet
Bärbara inflaters är perfekt för att blåsa upp personliga watercrafts.

En uppblåsningsorgan kan vara något av ett antal enheter, som uppgår till små kompressorer som används för att blåsa upp en rad produkter. Den enklaste av dessa är en cykelpump som är antingen foten eller handmanövrerad. De kan användas för att blåsa upp däck, sportutrustning, och olika andra bollar och flythjälpmedel. Därifrån denna kategori utvidgas till att omfatta portabla kompressorer, som antingen drivs med inbyggda batterier, pluggar eller fordonsindustrin cigarettändare. Dessa är oftast de vanligaste inflation verktyg som finns i bostäder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70795.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.