Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Vilka tillbehör behöver jag för att blåsa upp däck med en luftkompressor?

Luftkompressorer kan göra en massa saker, från drivkraft skiftnycklar att spraya färg. Kanske den mest grundläggande funktionen av en luftkompressor är emellertid att blåsa saker, speciellt däck. Med rätt tillbehör kan du reinflate något däck, oavsett om det är på en cykel eller en stor rigg. Union Fitting

Innan du kan fästa någon inflation redskap till din kompressor, behöver du en facklig koppling fäst i änden av kompressorns luftslang. Dessa rördelar accepterar hankontakten från uppumpningsanordning och måste vara dimensionerad för att passa pluggen. De flesta uppblåsningsanordningar har en 1/4 NPT plugg, så det är storleken på unionens koppling du behöver.
Air Inflator med spår

En luft inflator med integrerad mätare är en enhet som ansluts till den fackliga kopplingen. Det finns en eller två trigger-stil växlar och en lång gummislang som avslutas med en koppling som kläms fast på däckets luftnippel. När du drar i avtryckaren, visar mätaren hur mycket lufttrycket i däcket som du blåsa upp det. Detta bidrar till att säkerställa att däcket är helt uppblåst, men inte överdrivet.
Air Coupler

En valfri del kanske du vill lägga till är en snabb-connect luft kopplare. Dessa använder kullager till hastigt grepp på den manliga kontakten inflatorn, så du kan bara trycka in kontakten i koppel, snarare än att skruva fast den så måste du med facket montering. Det kan spara dig lite tid om du växla fram och tillbaka mellan flera trycklufts bilagor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70829.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.