Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Om Utility ATV avgasrör

Utility ATV avgasrören inte alla skapade lika, vilket innebär att det finns många faktorer att tänka på när du handlar för en ATV avgassystemet. Saker att tänka på inkluderar rörmaterial, din ATV ridning vanor, hur mycket kraft du behöver och eventuella begränsningar buller eller överväganden. Det finns många anledningar till att människor ändrar eller uppgradera sin Utility ATV avgassystemet. Vissa önskar mer makt, ett nytt utseende, mindre buller, eller helt enkelt att byta ut en sliten systemet. Buller
p Om din ritt din ATV runt din egendom och har grannar, eller vilja att korsa smuts spår med buller restriktioner, anser ett avgassystem som kan minska buller. Tänk på att modeller med minskat buller ofta ge mindre effekt.
Ström
p Om du vill ha mer makt från ett avgassystem för att maximera din ATV prestanda, leta efter ett avgassystem Systemet är speciellt utformat för detta ändamål. Nackdelen med denna typ av avgassystem är att de tenderar att vara högt.
När du vill ha allt
p Om du vill driva en dag, men behöva oroa buller nästa, sedan överväga en avstämbara avgaser. Avstämbara avgasröret system för ATV har en serie av flyttbara diskar som förändrar mottryck, vilket i slutändan påverkar hur mycket eller lite buller och makt ditt fordon producerar. Addera Accessoarer

Det finns många tillbehör som du kan köpa för att göra din Utility ATV avgassystemet. Poster ingår insatser för att minimera buller. ATV vatten Snorklar som glider på avgasrör för att förhindra motorstopp och skador när du ATV stöter djupt vatten. Det finns även slip-on enheter som kallas gnistsläckare som arbetar för att förebygga bränder genom att hålla högt uppvärmd skräp från att lämna röret.
Påverkan av material och vikt på Pris
< p> Den prisklass varierar stort när det gäller att avgasröret material. Avgasrör för ATV gjorda av aluminium är i allmänhet billigare men är tyngre än sina dyrare titan motsvarigheter. Aluminium avgaser detaljhandeln för ungefär $ 80, medan titan avgassystem kan sälja för så mycket som $ 700.
Cosmetic Appeal

Vissa människor rida ATV för utställningar och konkurrens. Om detta är ditt mål, anser ett avgassystem som är iögonfallande. Avgaser kommer i en mängd utföranden och färger. De ändrar inte ljud eller makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70732.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.