Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man byter ett däck på en 2008 Dodge Challenger

Däck förändringar är en av de vanligaste korrigeringar som en förare ska lära sig att hålla sitt fordon i gott skick. När däcken gå platt eller börjar förlora sin slitbanan, det påverkar säkerheten och gas körsträcka av fordonet. Ändra en 2008 Dodge Challenger s däck kräver samma steg du skulle följa för att byta däck på en annan bil. Håll ett reservdäck, full-size eller "munk" i bagageutrymmet för att möta nödsituationer. Saker du behöver
Bil jack
Reservdäck
Däck skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera lyftande delen av din jack under Challenger kropp , nära däcket du ändrar.
2

Lossa muttrarna genom att vrida dem åt vänster med däcket skiftnyckel. Ta inte bort dem helt ännu.
3

Jack upp bilen så att däcken är hela vägen från marken med plats över.
4 < p> Ta bort muttrarna genom att skruva bort dem resten av vägen och dra varje off. Håll koll på muttrarna så att du kan använda dem för reservhjulet.
5

Dra däcket av och placera den ifrån dig så att det inte blir i vägen.

6

Anslut reservdäcket genom att rikta sina hål med hjulhuset bultarna. Skjut däcket i hjulhuset så att bultarna går genom hålen, så att däcket sitter på plats.
7

Placera muttrarna över varje hål och skruva fast dem ordentligt så att de reservdelar vistelser på , men dra inte åt dem hela vägen ännu.
8

Sänk domkraften långsamt så att alla fyra däcken vilar på marken igen. Dra åt muttrarna mycket stadigt resten av vägen så att reservdäcket är helt säkrad.
9

Placera dåliga däck i Challenger stam och vara beredd att ge den till bilverkstad när det är tid för dig att få den reparerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70826.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.