Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur du ändrar ett traktordäck

Traktorer är tunga fordon. Byta ett gammalt slitet däck är inte en lätt uppgift, särskilt om du aldrig har bytt ett däck. Ett traktordäck är tung, och även om du är en expert, måste du följa en viss försiktig strategi för att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
Däck
Bricks
Kraftig jack
Däck järn
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Samla alla verktyg och förnödenheter som behövs för att ändra traktorns däck. Detta sätt all utrustning kommer att vara till hands och jobbet kommer att gå mycket snabbare.
2

Parkera traktorn på en jämn mark utan några stötar. Om att ändra en bakre däck, placera några tegelstenar framför framhjulen. För att ändra en framdäcket, placera tegelstenar bakom bakhjulen.
3

Sätt tunga jack nära däcket som behöver ändras. Ordna det säkert under metallen traktorns ram. Läs traktorns bruksanvisning om du inte är säker på var du ska placera domkraften.
4

Lyft däcket från marken genom att kontinuerligt veva domkraften. Använd ett däck järn för att ta bort navkapsel, om sådan finns. Placera en rörtång på tappmuttem och pressa motsols för att lossa den tills den lossnar. Ta bort alla muttrarna med samma teknik.
5

Rikta den nya däcket med hjulbultarna och satte den säkert på den ihåliga metalldel på traktorn. Placera muttrarna tillbaka i sina positioner och dra åt med rörtång.
6

Sänk domkraften försiktigt för att få ner traktorn. När däcket vidrör marken, ta bort jack. Dubbelkolla muttrarna innan du tar bort all utrustning från traktorn.
7

Placera navkapseln på nytt däck. Sätt press för hand för att knäppa den på plats. Ta bort tegelstenar från hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70706.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.