Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man använder Fix-A-Platt på ett bildäck

Ingen tycker om att tänka på att fastna på sidan av vägen med en punktering, men Murphys lag dikterar att det förmodligen kommer att hända dig vid sämsta möjliga tidpunkt. Så länge du bär en burk Fix-a-Flat i bilen, är det lätt att komma tillbaka på vägen och ur farans väg. Här är hur man använder Fix-a-Flat på ett bildäck. Instruktioner
1

Se till att du bär rätt storlek kan av Fix-a-Flat för din biltyp. Det finns olika storlek burkar för små, medelstora och stora bilar. Om det är för lite, kommer bilen däcket tätar inte och blåsa ordentligt.
2

Dra åt sidan av vägen (företrädesvis en trygg axel) så fort du märker att däcket går platt. Om du kör för länge på en punktering, kommer gummit uttjänt bort från fälgen och du kommer inte att ha tillräckligt för att rädda.
3

Ta bort skyddskåpan från däckets luft munstycke . Håll den i handen för att inte tappa den på vägen.
4

Skaka burken av Fix-a-Flat grundligt.
5

Fäst munstycket på burken eller slangen till däckets luft munstycke. De små burkar för små bilar kommer inte komma med en slang.
6

Tryck munstycket enligt burkens anvisningar. Håll ned tills burken är tom och däcket är förseglad och uppblåst.
7

bilresa till närmaste bensinstation med en lufttillförsel för däck. The Fix-a-Flat kommer inte helt blåsa upp däcket, så du kommer att vilja lägga till några extra luft så dina däck kan ge dig resten av vägen till din destination.
8

Restock ditt fordon med en ny burk Fix-a-Flat snarast möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70708.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.