Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man fixar en punktering med en reparation Bottle

Om dina däck är platt och du har bråttom, hissar upp bilen, få ut alla dina verktyg för att byta däck och sätta på reservdäcket från din trunk kan ta för lång tid, för att inte nämna smutsiga upp dina kläder. Du har ett alternativ: Du kan använda en flaska luft och tätningsmedel för att blåsa upp däcket och täta en punktering tills du kan byta eller reparera däcket. Saker du behöver
ringtryckmätare /tätningsmedel sprit kommenterar: Mineral (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ta av locket från ventilen stammen av punktering . Ställ det åt sidan där du inte kommer att tappa bort det.
2

Skruva slutet av munstycket på burk ringtryckmätare /tätningsmedel på ventilspindeln av punktering. Du kommer att höra luften börjar att komma in i däcket, och du kommer att se "skummande" lösning när det passerar genom det genomskinliga röret mellan burk inflatorn /tätningsmedel och spindel.
3

Töm burk ringtryckmätare /tätningsmedel i däcket och sedan skruva loss den från spindeln. Sätt tillbaka locket på ventilskaftet på däcket. Sätt tillbaka locket på burken för säkert omhändertagande.
4

Omedelbart köra bilen för ett par miles för att skingra skummet inuti däcket. Huvudet mot en bensinstation med en kompressor.
5

Pumpa däcket till rätt tryck, såsom anges i instruktionsboken eller på däcksidan. <
6 p> Ha däcket repareras av proffs så snart som möjligt. Berätta däcket reparation professionella att däcket innehåller ringtryckmätare /tätningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70776.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.