Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en Flat slanglöst däck

slanglösa däck använda en blandning av gummi encasing stål och nylon sladdar för att skapa robust, men ändå flexibla kuddar för ditt fordon. Den mjukgummi skapar en mycket solid barriär för riskerna längs vägarna men vassa föremål, t.ex. spikar och stenar, kan orsaka punktering i däcket. Proffs reparera däck som använder en plug-patch kombination. Du kan reparera ett hål i däcket med en däckreparationssatsen. Processen tar cirka 15 minuter och kan göras på den sida av vägen för nödsituationer. Saker du behöver
däckreparationssats
Jack
Avbitare
Tänger
Luftpump
Visa fler instruktioner
1

Höj däcket från marken genom att placera en domkraft under axeln och höja fordonet tills däcket inte i kontakt med marken. Engagera nödbromsen för säkerheten.
2

Avlägsna hindret med en tång om det behövs.
3

in sonden ingår i reparationssats i hålet. Dra sonden in och ut ett par gånger för att rensa ut hålet. Doppa sonden i smörjningen i satsen och sätt in den i hålet.
4

Bifoga en kontakt till den slutna ögon krok ur satsen och tryck in kontakten helt genom hålet. Dra tillbaka ut halvvägs. Klippa kontakten med avbitare ungefär en kvarts tum från ytan av däcket.
5

Pump luft i däcket tills det är på fabriken rekommenderat tryck. Kontrollera kontakten för tecken på läckage. Upprepa hela processen med två pluggar om en läcka identifieras. Sänk fordonet och ta bort jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70860.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.