Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man byter Subaru Däck

Subaru bilar tillverkas av Fuji Heavy Industries Ltd, som är en japansk tillverkare av transport. Subaru motorer är unika, eftersom de är japanskinspirerade boxer motorer, enligt Subaru webbplats, och till skillnad från inline och V-typ motorer. Men även om Subarus har en unikhet om dem, byter ett däck är ungefär samma som för alla andra fordon. Ta bort ett däck och ersätta den med en annan däck är ganska enkel. Allt du behöver är rätt verktyg. Genom att följa de rätta stegen, kommer du att ha din däck ersätts på nolltid. Saker du behöver
Nytt däck
rörtång
Jack
Jack handtag
Visa fler instruktioner
1

bort navkapsel. Lossa muttrarna på Subaru fordonet. Placera din lug skiftnyckel på tappmuttem och dra sedan uppåt. Om du inte kan fysiskt göra det med handen, använd din fot att bryta muttrarna löst genom att trycka ner den rörtång med foten.
2

Jack upp din bil. Sätt nödbroms på och se till att din bil är i parken. Placera domkraften under fordonet och se till att det är under den metall som passar på jack facket för att hålla upp den. Snurra din jack uppåt mot metallbit tills den passar perfekt och bestämt. Använd sedan veven för att palla upp bilen tills däcket lyfter från marken. Om dina däck är platt, lyfter däcket lite högre.
3

Ta bort alla muttrarna med hjälp av rörtång verktyg. När du tar bort alla muttrarna, ta bort däcket genom att dra bort det. Linje det nya däcket med lug dubbar och placera hålen däck lug genom reglarna och pressa däcket på plats. Återmontera muttrarna och dra åt dem med rörtång bara lite.
4

Sänk domkraften att sänka bilen och ta bort den. Dra upp muttrarna ordentligt i ett korsvis, och sedan är du klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70833.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.