Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Gropar och blåses ut Däck

Jättegrytor finns hål i gator och vägar orsakade av erosion , typiskt frysning och upptining av vatten i sprickor , vilket gör vägytan försämras och så småningom skapar en fördjupning. Gropar är ansvariga för nästan en halv miljon försäkringsfordringar varje år och kan göra allvarlig skada på ett fordon . Tire Skador

Om en förare träffar en grop, är det möjligt för ett däck att brista när den absorberar stöten. Gropar kan också skada fälgar. Inspektera fälgar regelbundet , eller åtminstone vid varje rotation , för bucklor eller andra tecken på skador . Att slå ett potthål kan också orsaka en utbuktning i sidan av däcket genom att skada sidoväggen.
Ansvar

Om en förare träffar en grop på en allmän gata , kontakta den lokala väg eller gata avdelning . Vissa städer ansvar för skador från gropar ( och andra betydande faror på vägen ) . Om kommunen inte kommer att acceptera ansvar , kontakta din försäkringsgivare . Ytterst är det i en förares bästa intresse att undvika potthål och följa säkerhetsföreskrifter .
Pothole Safety

alltid däcken fullt uppblåsta att minska fälg skador från att slå en jättegryta . Sakta ner , om möjligt , när en jättegryta inte kan undvikas på grund av trafik eller andra skäl . Ju långsammare effekt, är mindre skada sannolikt. Aldrig bromsar omedelbart över en jättegryta . Detta kan orsaka mer skada genom att flytta fordonets vikt i fronten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70825.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.