Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Byt ATV Mud Däck

Eftersom du läser detta, kan vi anta två saker: Du vill ändra din ATV däck, och du är en gör-det-självare som är villig att få händerna smutsiga. Ändra ATV däck är inte lätt. Det är lite av hävstång och involverade uppfinningsrikedom, men i slutet av dagen en hel del armbåge fett hjälper till att få jobbet gjort. Saker du behöver
Industri däck ironsLubricantAir compressorNew tiresValve verktyg
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från ATV. Fastställa ett hjul på sin sida i ett öppet område och ta bort ventilen från ventilskaftet, med ventilen verktyget. Detta kommer att tillåta all luft ur det gamla däcket och göra bort mycket enklare.
2

Bryt förseglingen, som ibland kallas clincheren av däcket. Däcket har en tråd vulst som sitter i läppen av fälgen och skapar en lufttät tätning. Ibland bryter denna tätning är lika enkelt som att trycka på utsidan av däcket, andra gånger finns en spak på utsidan av fälgen som måste vändas för att släppa däcket
3 Infoga ett av de däck strykjärn mellan läppen av hjul och däck. Dra bort från däcket, utnyttja läppen av däcket upp och över kanten. Ibland sker bäst genom att sätta två däck strykjärn ca 8 inches isär och dra bort från däcket. När däcket läppen börjar lossna, kör ett däck järn resten av vägen runt kanten för att lossa den ena sidan av däcket. Upprepa processen för den andra däcket läppen.
4

Smörj insidan av däcket läppen och fälgen med smörjmedlet. Hook del av däcket runt kanten och sedan utnyttja den andra delen av upp däcket på fälgen genom att haka ett däck järn under däcket och dra mot fälgen. Använd ett andra däck järn för att hjälpa. När du har vänt den ena sidan av däcket på fälgen, upprepa processen med den andra sidan.
5

Med kompressor snabbt fylla däcket med luft och skapar en tätning eller "clinch. " Om dina däck är utrustad med stukningsorganhävarm, vänder det nu. Upprepa steg 1-4 tre gånger och sedan installera hjulen på ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70731.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.