Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en Trailer däcksidan Punktering

Däck verkstäder kommer normalt inte att reparera en punktering i sidoväggen av ett däck. Sidoväggen styrka bibehålls av linorna inuti av gummit. En punktering kapar dessa sladdar skapa en potential för en punktering. Däck butiker kommer inte reparera punktering eftersom det kommer att skapa en farlig situation. Det enda alternativet för reparation är att köpa en over-the-counter kit och laga hålet själv. Var försiktig när du kör på ett däck med en punkterad sidovägg på ett fordon eller en släpvagn. Det bästa alternativet är att byta däck så snabbt som möjligt. Saker du behöver
däckreparationssats
Luftpump
sprayflaska med fönsterputs
Visa fler instruktioner
1

Dra släpet eller bilen framåt tills punkteringen ligger på toppen av hjulet och sidoväggen är platt.
2

Ta bort eventuella hinder, till exempel spik eller skruv, och använda brotsch ur satsen, som ser ut som en hand -höll borr, för att jämna ut hålet. Sätt brotschen i hålet och flytta den in och ut ett par gånger för att rensa ut hålet.
3

Plugga ur satsen i spärren-hook verktyg. Ta kontakt ungefär halvvägs längs med spärr krok. Tryck in kontakten helt genom hålet och sedan dra ut den halvvägs så att kontakten fyller upp hålet. Koppla ur kontakten ur spärr-hook verktyg.
4

Pumpa däcket till specifikationerna, med hjälp av en luftpump. Övervaka hålet för att kontrollera att det har slutat läcka. Du kan spraya området med fönsterputs och leta efter bubblor. För större hål, ta bort pluggen och försöka processen med två pluggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70840.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.