Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Volvo OEM Exhaust Tips

Original Equipment Manufacturer (OEM) avgassystem tips (ibland kallad avgasrör förlängare) finns tillgängliga för vissa Volvomodeller. De flesta Volvo OEM tips är förkromad, även om vissa tillverkare använder polerat rostfritt stål. Dessa tips finns hos Volvoåterförsäljare, online-återförsäljare och bildelar butiker. Dubbla Tips

Vissa Volvobilar kommer med dubbla avgasrör. För modeller som XC90, är ​​en conjoined dubbel spets som används för att avsluta avgasrören. Dessa tips är tillverkade av rostfritt stål och är oftast förkromad. För att installera, klämma dig helt enkelt tips på dina avgasrör genom att dra åt en skruv. Dessa tips ett sportigt utseende till fordonet och detaljhandeln för ungefär $ 150, från 2010.
Single Bore Tips
p Om din Volvo har endast ett slutrör, är det lättare att välja en spets som passar. Mät bredden på ditt ändrör på det bredaste stället. Denna diameter bör vara samma som den inloppsdiameter på ditt valda slutrör. Välj ett slutrör som komplimanger stilen och utseendet av fordonet. De flesta tipsen är tillverkade av polerat rostfritt stål, även om vissa är förkromat stål. Rostfria tips är mer hållbara och långvariga än krom tips.
Turn Down Exhaust

Några senare modell Volvo har avgasrören som vänder ner mot vägen . Installera en OEM avgassystem tips är svårare på dessa fordon. Skär de nedåtriktade kurvorna av ändrör med en såg för att installera tipsen på den raka änden av röret. Om du är osäker på vad du gör, betala en professionell för att installera dessa tips för dig. Du vill inte riskera att förstöra din ljuddämparen eller avgassystemet genom att skära av avgasröret på fel ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70575.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.