Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vad är en EGR i en Mazda 626 ?

En avgasåterföring är en mycket viktig bil komponent . Den spelar en stor roll i att hålla varje bil utsläpp förorenar atmosfären i stor utsträckning . Funktion

Den primära uppgiften för ett EGR-system i en Mazda 626 är samma som det är i alla bilar - för att minska utsläppen av dikväveoxid . När förbränningskammaren i en bils motor blir för varm , kan lustgas bildas . EGR -systemet förhindrar detta genom att recirkulera avgas in i inloppet ström för att kyla ned förbränningsprocessen.
Betydelse

När lustgas bildas i en bils förbränningskammare och släpptes , kan det kombineras med kolväten för att bilda smog. Den avgasåterföring är ett sätt att minska lustgas produktionen och därigenom minska de skadliga utsläppen från din Mazda 626 eller någon annan bil .
Överväganden

Vid bedömningen av ett avgassystem avgasåterföring i en Mazda 626 , finns det några saker du bör ta hänsyn till . EGR -systemet måste kontrollera flödet av återförda avgaser mycket exakt . Detta är dels att behålla nationella standarder och dels utförandet av EGR -systemet kommer att påverka bilens prestanda som en helhet . För mycket flöde kan orsaka en lugn i acceleration , och för lite flöde kan leda till att motorn ping .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70576.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.