Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man byter en Katalysator På en Ford Escape

Katalysatorn neutraliserar några av de giftiga gaserna från avgaserna från förbränningsmotorer vanliga i de flesta moderna bilar. Katalysatorn på Ford Escape är konstruerad för att arbeta med Escape specifika motorn och avgassystemet. I händelse av en katalysator ersättning är nödvändig för en flykt, se till att köpa en exakt ersättning för den gamla enheten. Underlåtenhet att använda rätt ersättningskatalysator kommer att leda till problem med avgasreningssystem. Saker du behöver
Wire coat Socket hanger
ställa
Box skiftnycklar
Ersättningskatalysator
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att fordonets är kallt och glider under passagerarsidan. Ta med galgen tråd coat, socket set, skiftnycklar box och ersättningskatalysator.
2

Wrap klädhängaren runt avgasröret bakom katalysatorn och upp genom ramen för att hålla röret avbrytas. Addera 3

Använd socket set och skiftnycklar rutan för att skruva isär de fästen i främre och bakre flänsar av befintliga katalysatorn. Ställ fästelement åt sidan och sätta den gamla katalysatorn på marken, ur vägen.
4

Placera den nya katalysatorn mellan kollektor röret och avgasröret och sätt tillbaka skruvarna i de främre och bakre flänsar med Hylsnyckelsats och skiftnycklar.
5

Avlägsna klädhängare från ramen och avgasröret och dra ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70378.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.