Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur kan vi minska CO2 från bilar

Koldioxidutsläppen från fordon svarar för en betydande del av giftiga växthusgaser som släpps ut i miljön varje år. Biltillverkare har gjort betydande förbättringar för att minska utsläppen från fordon. Men det är fortfarande upp till bilägare att se till att deras bilar släpper ut den minsta mängden CO2 gaser möjligt. Instruktioner
1

Ta hand om din bil. Rutinmässigt underhåll kommer både att öka bränsleekonomin och minska CO2-utsläppen. Se till att luftfiltret och bränslefilter på bilen byts regelbundet och att dina däck är korrekt uppblåsta. Detta kommer att förbättra bilens prestanda och minska utsläppen i tur och ordning. Ju mindre bränsle din bil förbrukar, desto mindre utsläpp kommer det att producera, så många bränslebesparingen mäter också möjligt att minska utsläppen.
2

Använd bränsle av hög kvalitet och låg viskositet olja i era bilar. Ju högre kvalitet bränsle brinner mer effektivt, vilket minskar bränsleförbrukningen och CO2-utsläpp. Lägre viskositet motorolja har visat sig öka bränsle körsträcka enligt BP, som hävdar att byta din bil till en lägre viskositet olja också kommer att minska CO2-utsläppen. Addera 3

Car pool eller ta kollektivtrafik när det är möjligt. Kombinera resor och undvika onödig bilkörning. Planera möten och ärenden så att de är centralt belägna. Parkera fordonet på ett ställe och sedan gå till de olika platser inom området snarare än att köra från parkeringen till parkeringen. Om du kan, gå eller cykla istället för att köra när det är möjligt.
4

Använd alternativ energi. Konvertera din bil till solenergi eller bio-diesel för att minska utsläppen och hjälpa miljön. Elektriska golfvagnar och skotrar kan ge en icke-förorenande transporter alternativ också.
5

Byt ut din bil med en mer bränsle och CO2 effektiva fordon. Nyare bilar uppfylla högre utsläppsnormer. Om du verkligen vill göra en stor förändring för att minska dina utsläpp, handla din bil för en hög bränsleekonomi bil som en hybrid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70669.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.