Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man byter Grenrörspackning på en 1988 Jeep Comanche

När motorn i din Jeep Comanche körs, heta avgaser ut från förbränningskammaren i grenröret. Gaserna hålls i schack av en serie av avgas packningar, notably Grenrörspackning. Om Grenrörspackning är skadad eller läcker, kommer motorn producerar störande buller och avgaser kommer ut i motorrummet istället för att komma ut i avgasröret som de ska. Byte av packningen är ganska enkelt, och du behöver bara några få verktyg för att slutföra jobbet. Saker du behöver
Wrench in
Penetrerande olja
Hylsnyckelsats
Packning skrapa
antikärvningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Comanche och stötta öppen. Ta bort minuskabeln från batteriet genom att vrida skruven moturs med skiftnyckel.
2

Leta avgasgrenrör bultar och spraya dem med penetrerande olja. Bultarna är oftast korroderade på plats, så om möjligt låt oljan dra in skruvarna i ett par timmar.
3

Lossa avgasgrenröret skruvarna genom att vrida dem moturs med uttaget. Dra avgasgrenrör från motorn. Ta någon av de gamla packningen med skrapan.
4

Coat avgasgrenrör bultar med antikärvningsmedel. Skjut in den nya packningen på plats mellan avgasgrenröret och motorn. Dra Avgasgrenröret bultarna genom att vrida dem medurs med uttaget. Börja med de inre bultar och arbeta mot utsidan när du drar åt.
5

Sätt tillbaka den negativa kabeln till batteriet genom att vrida skruven medurs med skiftnyckel. Starta motorn och kontrollera att avgaser läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70583.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.