Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vad är glas förpackningar för?

Det finns ett antal olika sätt att uppgradera och modifiera bilens avgassystem. Genom att byta ut bilens ljuddämpare med ett glas pack ljuddämparen, kan du påverka brusnivån och förmågor prestanda av ditt fordon. Du bör överväga alla möjliga biverkningar av att förändra ditt avgassystemet innan du sätter en ljuddämpare glas pack på din bil eller lastbil. Vad är ett glas Pack?

Glaspaket ljuddämpare är utformade för att tillåta luft att strömma direkt genom avgasröret och minska mottryck. Avgaskanalen av ett glas pack ljuddämparen innehåller en glasfiber barriär, som hjälper dämpa avgasljudet. Glaspaket ljuddämparna inte innehåller bafflar, som långsamt luftflöde genom ljuddämparen. Glas förpackningar vanligtvis inte dämpa inte så mycket ljud som halsdukar stock fordon, så att installera ett glas pack förmodligen kommer att göra din fordonets avgassystem starkare.
Tillgänglighet och kostnad

glas pack halsdukar är allmänt tillgängliga från en mängd olika tillverkare. När det gäller avgasutsläpp modifieringar, glas förpackningar är en relativt billig modifikation. I de flesta fall kommer du att kunna köpa glaset packa sig för mindre än $ 50.
Fördelar och nackdelar med glas Förpackningar

Den största fördelen med installera ett glas pack är att du kanske kan förbättra avgasflödet och minska mängden mottryck i avgaserna. Mottryck skapas när flödet av avgaser genom en ljuddämpare är begränsad. Beroende på vilken typ av fordon och motor, vilket minskar mottrycket kan förbättra prestanda genom att tillåta avgaserna att strömma ut från fordonet snabbare.
Legalitiesna av en Glass Pack

De lagar som reglerar ändringar bilavgaser kommer att variera, beroende på det område där du bor. Du bör kontrollera din statliga och lokala lagar innan du byta ut bilens ljuddämpare för en eftermarknad glas pack ljuddämparen. Medlemsstater där utsläppen provning och inspektioner görs är det mest sannolikt att ha lagar som påverkar de ändringar som kan göras till ett avgassystem. Underlåtenhet att lyda avgasutsläpp och lagar kan leda till böter och även till förlust av förmågan att köra din bil på allmänna vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70664.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.