Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Honda Civic Gas Pump Felsökning

En trasig bränslepump kommer att orsaka en motor för att stanna, tveka och fungerar dåligt. Störningar med själva bränslepumpen självt eller dess elektriska komponenter kan leda till situationer där motorn helt enkelt inte kommer att starta. Den Honda Civic s bränslepumpen styrs av flera elektriska säkringar. Brända säkringar är ytterligare en orsak till en bränslepump fel och motorhaveri. Felsökning bränslepumpen på en Honda Civic innebär korrekt underhåll bränslefilter, lyssna efter ljud när du försöker starta motorn och kontrollera de elektriska säkringar. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Försök att starta fordonet. Lyssna efter ljud från motorn försöker vev. Öppna huven av fordonet och oljan locket. Dra runt motorn igen och kontrollera rörligheten inom olje påfyllningsmunstycket. Vrid tändningen till läge "på" läge om det finns rörelse i oljepåfyllningslocket munstycket. Kontrollera att check engine tänds på och av. Lyssna efter ett klick relä ljud när check engine lampan släcks. Lyssna efter ett vinande ljud från bränslepumpen.
2

Vrid Hondas tändningslåset till LOCK innan du checkar säkringslådan. Stäng av strålkastarna och eventuella tillbehör som kan vara eldrivna. Kontrollera elektronisk bränsleinsprutning huvudrelä. Öppna under-huven säkringsdosa placerad på förarsidan, intill bromsvätska. Tryck på de två flikarna på var sida av lådans lock. Konsultera diagrammet på locket till säkringsboxen för att avgöra vilken säkring styr tändsystemet. Kontrollera alla andra säkringar som en försiktighetsåtgärd.
3

Kontrollera varje säkring i under-huven rutan genom att utföra en okulärbesiktning av de inre trådarna. Använd en skruvmejsel för att ta bort varje säkring vid behov. Ta säkringen avdragare från baksidan av det underrepresenterade huven säkringsdosan avdragare och använda den för att dra varje mindre säkringen ur lådan.
4

Leta interiören säkringsdosan under bilens rattstången. Använd avdragare säkringsdosan att kontrollera alla säkringar i det inre säkringsdosan. Leta efter blåsta ledningar inuti varje säkring. Byt ut trasiga säkringar med en reserv eller en ersättare. Leta reservsäkringar på baksidan av under-huven säkringsbox lock. Ersätt säkringarna med en säkring med samma märkning i syfte att säkerställa att en upprepning Blowout inte inträffar.
5

Ta bilen till en auktoriserad Honda återförsäljare utföra datoriserade tester på bränslepumpen om säkringarna är fast beslutna att fungera korrekt. Byt bränslefiltret om bekväma innan man tar bilen till en auktoriserad återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70672.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.