Radiatorer för Mustang kylproblem

För att få den mest effektiva kylningen för alla motorfordon måste rätta radiatorn skall matchas till det, eller ett som överstiger tillverkarens specifikationer. Idag, på grund av användningen av högpresterande delar som är avsedda att öka acceleration och hästkrafter, har ett lager radiator en tuffare tid att kyla en varmare-motor som är igång. Eftermarknad radiatorer som har högre kapacitet och använda lättare, kan effektivare metaller vara svaret på att få ner ovan normala radiator temperaturer. Stock Dealership Radiatorer

Beställa en stock kylare från Ford återförsäljare för din Mustang kan vara en fördel på många sätt. En exakt ersättning radiator har inga passande problem, så långt dess fästen, slangar och transmission längder linje, och fläktkåpa kompatibilitet. Det finns noll tolerans problem, eftersom Ford återförsäljare ersättare radiator har utformats för att skruva rätt in med några modifikationer. Det har också tillverkats för att arbeta i samförstånd med den specifika motorstorlek din Mustang, och ansluta till någon kylfläkt motorer och sensorer. Ford återförsäljare finns över hela landet. Addera Koyo High-Performance Radiator

Koyo varumärke radiator har ett flygplan aluminium polerad konstruktion och används i fordon som har hög kylbehov. Koyo radiatorer kan ge upp 20 till 30 procent mer kylförmåga än vanliga radiatorer. De är lämpliga för varmare-kör fordon, som turboladdade eller överladdade bilar och lastbilar, och även några nitrösa åkare oxid. Fogarna är heli-båge svetsade, med Nocolok-lödda kärnor som inte innehåller epoxi. Radiatorn tankar och kärnor har särskilda konstruktionsegenskaper som tillåter dem att skruva upp något lager eller högpresterande fordon, vilket möjliggör en riktig passform utan andra gissa.
Mishimotos Radiatorer

Mishimoto varumärke radiator har utformats som en särskild ersättning för Ford Mustang, och överträffar OEM (Original Equipment Manufacturer) specifikationer. Designad som en uppgradering, har Mishimoto radiator fullt konstruktion gjuten aluminium och ger en svalare, mer effektiv motor. Modellen MMRAD-MUS-94 har två centrala rader som mäter 609 mm med 398 mm, med en överdimensionerad intag och utlopp hals. Kärnan tjocklek mäter 52 mm, medan tankens väggar mäter 2 mm. Ett lock medföljer köpet, och garantin varar i ett år och omfattar alla bygg-funktioner.
Eftermarknad Radiatorer Replacement

Eftermarknaden ersättare radiator utformad för att passa 1987 Ford Mustang (till exempel) har en aluminiumkärna och plasttankar sida. Mycket mer prisvärd än högpresterande, handlar radiatorer, bär det fortfarande ett års garanti som täcker alla delar. Den har en 1,25-tums inlopp mätning och en 1,5-tums uttag diameter. Kärnan mäter 24,5 inches med 18 med 1,25 inches. Bytet har utformats för en automatisk växellåda, men vanliga överföring typer kan hittas. Vissa adaptrar kan behöva köpas för en perfekt passform, beroende på år och modell. Mest eftermarknad ersättare radiatorer kan lokaliseras eller beställas på lokala Biltema eller online.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69769.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.