Hur man identifierar en Överhettning Car

Bilar dras längs vägkanten med sina huvor upp och den vita ångan rulla ut är en vanlig syn. Kanske det har hänt dig. Här är några tips för att identifiera en överhettning bil innan du skadar bilens motor. Alla dessa idéer kan hjälpa dig att få till ett servicecenter som kan fixa din bil ordentligt. Instruktioner
1

Känn din bils normal arbetstemperatur. Inte alla bilar som körs vid samma temperatur. Identifiera var temperaturmätaren normalt kör så att du kan identifiera när du bilen är överhettad.
2

Få tillräckligt med kylvätska i bilens kylare för att hålla bilen från överhettning. Kom ihåg att kontrollera bilen när kylaren är coolt. Om du inte har någon kylarvätska, tillsätt lite vatten. Det späder ut frostskyddsmedel, men det kan hjälpa dig att få din bil till en bensinstation.
3

Identifiera upptaget slangen på kylaren. Ibland slang träskor, som sedan orsakar att motorn går varm. Rengöring av slangen hjälper bilen arbeta vid en normal temperatur. Re-fäst slangen om den är lös. Planerar att byta ut slangen så snart som möjligt.
4

Bestäm om termostaten har fastnat. Efter att bilen har körts en stund, känna den övre kylarslangen. Det ska vara varmt. Om det inte är termostaten inte fungerar korrekt.
5

Vrid upp värmen i bilen om mätaren visar "hot." Som drar en del av värmen från motorn. Gör inte detta upprepade gånger dag efter dag. Gör detta bara tillräckligt länge för att få din bil till en bensinstation.
6

Backa från bilen framför dig, särskilt om trafiken är stötfångare till stötfångare. Detta ger din bil lite "andrum." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69108.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.