Hur du hittar en '95 Monte Carlo värmeelementet

värmeelementet och fläktmotorn i Monte Carlo arbeta tillsammans för att värma insidan av bilen när båda komponenterna fungerar korrekt. Den varma kylvätska som färdas genom Monte Carlo värmeelementet utstrålar värme fläktmotorn praktikant cirkulerar. Som kylvätska åldrar, börjar det att bryta ner och sediment bygga upp i systemet. Inom en kort tid, särskilt om du missar planerat underhåll av kylsystem, träskor börjar bildas som kan orsaka slangar eller värmeelementet att brista. Värmaren kärna, till skillnad från andra komponenter i din '95 Monte Carlo, inte har en tidig problem indikator, såsom ett ljus i instrumentpanelen klustret. Det spräcker ofta utan förvarning, dock, lukten av lönnsirap i bilen innebär en läcka värmeelement. Saker du behöver
Tänger
Kylvätska dräneringskärlet
Shop handduk
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna passenger's-sidan dörr på din '95 Monte Carlo. Dra stolens frigöringsspaken uppåt och flytta stolen så långt det går mot den bakre delen av bilen.
2

Avlägsna passenger's-side golvmatta, knäböja i dörröppningen och lokalisera brandväggen under instrumentbrädan. Precis nedanför botten på handskfacket dörren, mot brandväggen kommer att bli en 2-för-1-fot svart plast rektangel, som omfattar Monte Carlo värmeelementet.
3

bort sex bultar runt de yttre sidorna av locket med en hylsnyckel. Ta bort locket och placera det tillsammans med sina bultar, om bilens baksäte för förvaring.
4

Lokalisera Monte Carlo värmeelementet, vilket bör vara synlig när höljet är borttaget. Metallen värmeelement liknar bilens kylare och är ungefär storleken på en ruta för spannmål. Metallen fliken hålls på plats av en enda bult vid fronten, håller botten av värmeelementet värmeelementet i dess hölje. Värmeelementet har två gummislangar fäst till dess inlopp och utloppsrör i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69959.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.