Honda 5,5 hk specifikation

Honda är en bil och motor företag med en historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. Även om de första motorerna var avsedda för användning med fordon, under 2010 företaget erbjöd ett antal motorer som också kan användas för olika tillämpningar. Bland dessa var GX 200, en motor som kan användas för små fordon eller att driva maskiner allt från varmvattenberedare till industriell utrustning. Den klarar av en nettoeffekt av 5,5 hästkrafter vid 3600 varv per minut (rpm). Teknisk

GX 200 är en fyrtakts, overhead ventil, luftkyld motor. Den har en nettoeffekt på 5,5 hk, en förskjutning av 196 cc, en borrning och slaglängd på 2,68 inches med 2,13 inches, ett kompressionsförhållande på 8,5:1 och ett netto vridmoment på 9,1 pund fötter vid 2500 rpm.


Systems

Med en float-typ förgasare, presenterar GX200 också en rekyl /elektriskt startsystem och en transistoriserad magneto tändning. Andra standard specs omfatta ett system stänksmörjning, en centrifugal mekanisk regulator och en dual-inslag halvtorr Cyclone Air Cleaner.
Mått

GX200 motor är 12.6 inches i längd, 14,8 inches i bredd och 13,2 inches i höjd, väger mellan 35,3 och 46.3 pounds utan bränsle. Det kan hålla 3.30 liter i sin bränsletank och 0,63 liter olja. (Se referenser 2)
Funktioner

GX200 har överliggande ventiler och exakta ventiltider, som båda lägger till motorns bränsleeffektivitet. Tillkommer också en Kullagerstödd vevaxel för extra stabilitet, en enkel gasreglaget och stora bränsletankar för enkel användning, och använt lättviktsmaterial för att minska motorljudet. Dess utsläpp är kompatibel med både California Clean Air Plan och miljöskydd Standards Agency. När köpte nytt, det kommer med en treårig garanti.
Alternativ

GX200 också kommer med några extra funktioner som kan läggas till för extra kostnad. Detta inkluderar växel-minskningsalternativ, elstart, ett gnistskydd och laddnings /spole lampor med flera utgångar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69808.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.