Hur man byter en Loose Kylarslang

Läckande kylarslangar göra mer än att lämna en pöl av frostskyddsmedel på marken, de lämnar din motor vid risk för överhettning. Byt ut en lös kylarslangen som läcker vätska för att hålla problemet från att påverka andra delar av motorn. En lös kylarslangen kan orsaka motor huvuden att blåsa sina packningar om motorn går för varm. Saker du behöver
kylarslangen
Slangklämmor, 2 Review skruvmejsel
3/8-tums Ratchet skiftnyckel
3/8-tums Socket
Visa fler instruktioner

1

Höja huven på bilen. Lokalisera lös kylarslangen. Den nedre kylarslangen nås från undersidan av kylaren, medan den övre kylarslangen kan bytas inifrån motorrummet. Lossa slangklämmorna vid båda ändarna av den lösa kylarslangen med en skruvmejsel
2

. Radiatorn slangen kan visas vara fastnat till inloppet eller utloppsänden av slangen efter slangklämman lossas. Dra slangänden gratis, eller använd en skruvmejsel för att bryta förseglingen av slangänden runt inloppet eller utloppet hals.
3

Avlägsna lös slang och slangklämmor för hand. Skjut två slangklämmor över nya kylarslangen innan du installerar den. Anslut ena änden av slangen på inloppet halsen för hand. Skjut den andra änden av kylarslangen över kragen på utloppet halsen av radiatorn för hand också.
4

Slip en radiator slangklämma över varje ände av slangen. Börja att dra åt slangklämman med en skruvmejsel för att klämma slangändarna runt inloppet och halsar utlopp som skjuter ut från motorn och kylaren. Slangen ansluts motorn till kylaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69802.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.