Hur man kan stoppa en läcka i en bil Värmesystem

Problem i en bil värmesystem brukar komma från läckor, och dessa problem brukar komma vid sämsta möjliga tider. Om det finns en långsam läcka någonstans i värmesystemet, har en person ett fåtal val för att reparera läckor. En reparation metod använder kommersiellt tillgängliga produkter, och den andra metoden använder produkter hittades runt huset. Antingen metod att reparera en läcka inom bil värmesystemet är enkelt och billigt för alla att göra. Saker du behöver
Svartpeppar
Kylarvätska med sealer
Visa fler instruktioner
Fastställande en läcka Använda en kylvätska med Sealer
1

Stäng bilen och låta kylsystemet svalna helt. Låt det sitta i flera timmar innan reparation av bilen. Ta bort kylarlocket långsamt och hålla ditt ansikte tydligt av locket. Locket bygger upp trycket och fjädrar ut när den vrids om en person inte är försiktig. Det är som att ta ett lock från en kolsyrad dryck efter skakning det.
2

Häll erforderlig mängd kylarvätska med sealer i kylaren öppningen. Starta bilmotorn, och ställa värmaren inställning hela vägen till hot. Detta öppnar ventilen på bilens värmeelementet där värmen produceras för din värmare. Öppna ventilen låter kylsystemet köra genom området. Medan bilen är igång, hålla ett vakande öga på temperaturmätaren och vätskenivån i kylaren. Om bilen börjar gå varm, stäng av bilen omedelbart.
3

Kontrollera området som läcker. Kör bilen med en långsamt droppande läcka lite längre tills tätningsmedlet når och stoppar läckan samtidigt tillsätta vatten långsamt till radiatorn. Sätt på kylarlocket och kör motorn igen. Leta efter läckor innan du kör bil. Addera Fastställande en läcka med en egen produktutveckling
4

Följ samma procedur som beskrivs i steg 1 i avsnitt 1 för att stänga av och kyla ner din bil innan du fortsätter.
5

Lägg 1 msk. svart peppar i öppningen på kylaren. Starta bilens motor och ställa värmaren inställning hela vägen till hot. Detta öppnar ventilen på bilens värmeelementet där din värmarens värme produceras och som gör kylsystemet att köra genom området. Medan bilen är igång, hålla kontroll temperaturmätaren och vätskenivån i kylaren. Stäng av bilen omedelbart om bilen börjar köra varma. Svartpeppar flingor fylla läckor i värmesystemet.
6

Kontrollera området som läcker. Kör bilen med en långsamt droppande läcka lite längre tills peppar når och stoppar läckan samtidigt tillsätta vatten långsamt till radiatorn. Byt ut kylarlocket och kör motorn igen. Kontrollera att inga läckor innan du kör bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69956.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.