Hur Lossa fläktkoppling in Min 2000 BMW 323I

Fläkten kopplingen i ett 2000 BMW 323I är en del av fordonets kylsystem, som styr temperaturen på motorn så att den inte överhettas. BMW: s fläkt koppling är ansluten till vattenpumpen i motorn med en fläkt mutter. Lossa denna fläkt mutter unfastens fläkten kopplingen från vattenpumpen remskiva och motor. Ta bort fläktkoppling i helhet möjliggör utbyte eller reparation av fläktkoppling själv och delar inuti motorrummet. Saker du behöver
32 mm skiftnyckel
Fläktkopplingens vattenpump remskiva hållverktyg
Visa fler instruktioner
1

Hitta spaken Huvlås placerad under din ratt nära pedalerna på förarsidan av din 2000 BMW 323I. Dra spaken uppåt för att frigöra bilens hood från plastkåpa-spärren.
2

Stå över huven på din 2000 BMW 323I. Kör fingrarna längs grillen på bilen för att hitta den plastkåpa-spärren som sticker ut från grillen. Dra spärren ut och fram till helt öppna huven för att få tillgång till kylsystemet.
3

Lossa de fyra skruvarna som håller plasten motorkåpan på plats med en Phillips-skruvmejsel för att vinna tillgång till din BMW kylsystem. Placera skruvarna åt sidan för ny delbetalning.
4

Lokalisera fläktkoppling som är ansluten till vattenpumpen remskiva med en 32 mm bakåt-gängad fan mutter. Spänn fast 32 mm nyckel runt fläkten muttern.
5

Placera din fläkt koppling vattenpump remskiva hållverktyg runt vattenpumpens remskiva för att hålla den på plats. Fortsätt att hålla remskivan på plats samtidigt vrida fläkten medurs med din 32 mm nyckel för att lossa fläkten kopplingen.
6

Vrid fläktkoppling medurs manuellt med händerna för att ytterligare lossa eller ta bort den.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69921.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.