Chevrolet Suburban Air Conditioner System Specs

Din Chevrolet Suburban luftkonditioneringen måste rengöras och filtret bytas minst årligen. Kvalificerade servicetekniker är certifierade av Mobile Luftkonditionering Society. En dålig innetemperatur regulator, givare eller styrenhet kräver återförsäljare service och specialverktyg för att reparera automatisk klimatkontroll. Dealer tjänsten garanterar tillförlitlighet, delar återförsäljare och en garanti. Din luftkonditioneringen skall smörjas eftersom din kylare kan orsaka att motorn överhettas. Kompressor

En luftkonditioneringen kompressor går varm och pumpar köldmedium via ditt luftkonditioneringssystem. Kompressorn skall vara väl smorda med olja avsedd för Chevrolet Suburban luftkonditioneringsanläggningar. Kompressorn fungerar inte om kylmediet är låg eller förorenad. Dåliga reläer, säkringar, ledningar, strömställare, eller en felaktig kontroll modul kan orsaka din kompressor inte fungerar. Luftkonditioneringen kompressor med ett års garanti har en naturlig finish, med fyra spår bälte och kopplingen. Kompressorn lagret är 1,573 tum inre diameter och 2,441 tum yttre diameter, och är tätad på båda sidor.
Kondensor

Om kondensorn är smutsig, spolning av kompressor flyttar slam genom systemet. Kondensorn samlar smuts och olja ur kylmediet från kompressorn genom expansionsventilen. Slam kan blockera expansionsventilen. Om olja inte kan rinna genom kylaren, inte kompressorn inte emot oljan, saknar smörjning och överhettas. Parallella flöden luftkonditioneringsapparater är svårt att spola eftersom många rör är knutna till dem. Parallella flöden luftkonditioneringsapparater är svårt att spola eftersom många rör är knutna till dem. Kondensorn med ett års garanti är parallell typ, den har en aluminium kropp utan bakre luft
fläktmotor

ett overksamt fläktmotor och. fläkt kommer att orsaka att kompressorn och frigör den. Om fläktarna inte fungerar korrekt, kan kompressorn överhettas och misslyckas, vilket gör bilens motor går varm eller överhettas. Den huvudsakliga kylfläkt är nära kylaren och den viktigaste slangen löper från kylaren till passagerarutrymmet. Diagnostisk kod P0480 indikerar att den huvudsakliga kylfläkten misslyckades, och diagnostisk kod P0481 betyder det sekundära kylfläkten misslyckades.

Kylfläkten suger luft från motorrummet genom kylaren och luftkonditionering kondensor. Den ventilerade fläktmotor för Chevrolet Suburban är 3,25 inches i diameter och 4,31 inches i längd, med en axel som är 1,31 inches lång och 1,31 inches i diameter, det kräver 12 volt ström. Motorn roterar medurs med hjulet och har en terminal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69865.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.