Hur Race en motor för att blöda ut Coolant Bubbles

När du tappa ur kylvätskan ur din bil och ersätta den med ny kylvätska, måste du rensa ditt kylsystem för kalluften bubblor som kan samla nära termostaten. Detta kan leda till att termostaten reglera fel och orsaka motorn skevhet. Varje fordon har ett kylmedel-blödning ventil för spolluft, men med tiden tenderar de att korrodera och bli nästan omöjligt att öppna. Om du vill undvika den besvärliga byta avluftningsventilen, kan du tävla en motor för att blöda ut kylvätska bubblor. Saker du behöver
Wrench in
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kylarlocket från toppen av din radiator. Om din radiator inte har ett lock, ta av locket från kylaren expansionskärl ligger bredvid kylaren.
2

Kontrollera vätskenivån i kylaren för att säkerställa nivån är inom en tum från toppen av fyllmedlet pipen. Om inte, lägg till vätska tills den är.
3

Starta motorn och ras (rev) det till en stadig 4.000 rpm tills kylfläkten sparkar på.
4

Stäng av fordonet och inspektera vätskenivåer i kylaren. Räkna med en lägre vätskenivåer grund avluftning från kylsystemet.
5

början av radiatorn med kylvätska och ras motorn igen efter att du låter motorn svalna under en period av 10 minuter. Slutföra denna process tills vätskenivån i kylaren slutar släppa.
6

Sätt tillbaka locket på kylaren eller stänga locket på kylaren expansionskärl.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69785.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.