Hur man fixar termostat i en 1999 Pontiac Grand Am

Om du behöver rätta termostaten i 1999 Pontiac Grand Am, det finns vissa grundläggande fordonsindustrin verktyg som krävs för att slutföra jobbet. Inte bara är de verktyg relativt billigt, är de delar som behövs för att byta termostaten också rimligt prissatt. Dessutom ersätter termostaten är en enkel procedur och en bra erfarenhet för nybörjaren mekaniker som inte kommer att behöva förlita sig på professionell hjälp för att få jobbet gjort. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Byte termostat
Termostatpackning
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera termostathuset genom att spåra radiatorn slangen från kylaren till den plats där den ansluter till insugningsröret av Pontiac. Avlägsna kylarslangen genom att lossa bandet klämman med en skruvmejsel. Dra slangen från termostathuset.
2

Ta bort skruvarna som håller fast höljet till insugningsröret med en skiftnyckel. Termostathuset återanvänds så inte kassera den.
3

Dra den gamla termostaten ur Pontiac intag genom att lyfta uppåt på den. Placera den nya termostaten på plats. Slutet märkt "Top" måste sticka ut från intaget för motorn svalna ordentligt.
4

Lyft den gamla termostaten packningen utanför insugningsröret och ersätta den med en ny.

5

Bolt termostathuset tillbaka på insugningsröret.
6

Säkra kylarslangen genom att dra åt bandet klämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69565.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.