Varför behöver jag en Transmission Flush?

Det finns olika uppfattningar om huruvida en överföring flush behövs för en bil eller inte. En färg kan vara ett effektivt sätt att rensa ut någon överföring av uppbyggd, om det görs på ett effektivt sätt. Det bästa sättet att se det är att tala med en pålitlig mekaniker eller reparatör. Vad är det?

En transmission flush är den process av vätska tvingas genom tryck mot det normala flödet av vätska. (Normalt flöde vänster till höger, en transmission flush skjuter från höger till vänster.) Denna process är klar genom att ansluta en maskin som kommer att tvinga lösningsmedlen bakåt. Genom att göra detta, kommer det skräp som ackumulerar spolas ut genom hela processen.
Varför göra det?

Flushing ut överföringen av en bil kan hjälpa till att förlänga livslängd för motorn. Spolningen hjälper till att städa ur transmissionen. Det rensar överföring av eventuella uppbyggd som kan hända. När uppbyggd inträffar, måste motorn arbeta hårdare för att driva igenom det. Rengöring ut orsakar den inte behöver arbeta så hårt - och därmed det kommer att pågå längre
Faror Addera p Det finns faror med att göra en. transmission flush. Motorer har små passager genom vilka olja eller transmissionsolja förväntas flöda. Om spolning sker alltför aggressivt, kan enorma mängder slam tvingas bort och tryckte mot ventilerna i bilen, vilket kan leda till ventilerna för att bryta eller slammet att fastna i dem.
Transmission Fluid Change

annan tillgänglig process är att tömma den gamla transmissionsolja. Detta görs genom att avlägsna en avtappningspluggen och avvattna gamla vätskan, och ersätta den med ny vätska. Däremot säkerställa denna metod inte att uppbyggd elimineras från systemet. En färg ger en grundlig rengöring av systemet och att den gamla vätskan är helt ur systemet.
Åsikter

transmission flush kan kosta $ 75 till $ 200 beroende på typen och år av bilen. För att avgöra om en överföring flush är rätt för dig, tala med återförsäljaren du köpte bilen eller en mekaniker som är trovärdig. Det finns olika åsikter om överföring flush förfaranden och om de behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69541.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.