Hur man byter en radiator i en VW Beetle

Det är viktigt att hålla kylaren på din VW Beetle i god form, eftersom en skadad kylare kan orsaka överhettning och förstör bilens motor. Om du har några mekaniska know-how, kan du spara pengar genom att byta ut kylaren själv. Här är hur du byter kylaren i VW Beetle modeller efter 1998. Saker du behöver
Jack och pallbock
återförslutningsbara behållare
Motorkylvätska
Destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Palla upp fronten änden av VW Beetle och satte den säkert på en pallbock.
2

Öppna avloppet i botten av kylaren och dränera vätskorna i en återförslutningsbar förpackning. Ta bort framhjulen och innerliner fender. Ta bort splash pan.
3

Haka strålkastarna och ta ut dem.
4

Ta bort bultar och skruvar som håller den främre stötfångaren och framskärm, ta bort de främre klämmorna. Dra försiktigt bort fendrar och täcker stötfångare.
5

Lossa kylaren fästbultar och ta bort kylaren försiktigt från bilen. Ersätt den med en ny kylare och sätt tillbaka fendrar, täcker stötfångare, strålkastare och alla tillhörande komponenter i omvänd ordning. Kontrollera att elektriska anslutningar är rätt gjorda.
6

Fyll kylaren med en blandning av hälften kylvätska och hälften destillerat vatten. Starta motorn och låt den gå några minuter med kylarlocket off. Detta kommer att lufta ur systemet. Kontrollera vätskenivån och tillsätt mer om det behövs, sedan lägga kylarlocket på ordentligt.
7

Lyft bilen tillräckligt för att dra ut stödbenet, sedan sänka den och ta bort domkraften.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69203.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.