Hur man använder svartpeppar att täta en topplockspackning

En topplockspackning läckage kan vara allvarliga och tidskrävande och dyrt att reparera ordentligt. Ibland är det bara inte praktiskt att fixa en liten läcka topplockspackning omedelbart, så du behöver för att tillfälligt stoppa läckan tills det kan vara permanent repareras. Det är där en bit av svartpeppar kan komma till hands. Saker du behöver
Kan mald svartpeppar
matsked
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens huva. Vänta tills motorn svalna och ta sedan bort kylarlocket. Det är ibland nödvändigt att trycka ned locket för att vända och ta bort den.
2

Sätt två matskedar av svartpeppar i kylvätskan i kylaren. Sätt kylarlocket igen och stäng huven.
3

Starta motorn och köra bilen långsamt i en halvtimme. Kör på ytan gator, inte motorväg. Tanken är att låta peppar flöda genom systemet och att samla på läckor, så småningom ansluta dem och stoppa dem.
4

Parkera bilen och kolla efter läckor. Låt bilen för att sitta i en halvtimme och inspektera området under fordonet för eventuella tecken på läckage. Om bilen fortfarande läcker, tillsätt två matskedar svartpeppar till kylaren och köra bilen i en halvtimme vid måttlig hastighet.
5

Parkera fordonet och kontrollera det en gång för läckor . Om läckage kvarstår de kan vara alltför svår att botas med svartpeppar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69370.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.