Hur man byter en Dodge Stratus fläktmotor

fläktmotorn är en central del av din bil ’ s värme-och kylsystem, dra luft in och den pressas genom värmeelementet eller luftkonditionering förångare kärna för att värma eller kyla luften i bilen. Den fläktmotor är elektrisk, med en resistor-driven variabel hastighet. Om luftkonditioneringen eller värmen i bilen inte driver någon luft alls, kan fläktmotorn har misslyckats. Köp en ny motor från en auto-delar återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Dodge Stratus. Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort den negativa batterikabeln.
2

Dra den undre instrumentbrädan täcka bort instrumentbrädan på passagerarsidan. Ta tag i luckan under passagerarsidan av instrumentbrädan och dra den fri från klippen säkra den.
3

Dra anslutningen ledningsnätet ut kontakten på fläktmotorn genom att dra den rakt bakåt in mot passagerarutrymmet. Ta bort de tre skruvarna som håller fast fläktmotorn på fästet med en stjärnskruvmejsel.
4

Luta fläktmotorn sidled som behövs för att ta bort fläktmotorn från fästet området. Sätt in den nya fläktmotorn på samma linje som den du bort. Fäst motorn med de tre skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
5

Skjut kopplingen kablaget på plats på den nya fläktmotorn. Tryck på den nedre instrumentpanelen tillbaka luckan på plats tills det klickar. Fäst den negativa batterikabeln, dra åt den med en skiftnyckel. Stäng huven på din Stratus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69620.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.