Hur man reparerar en blåst topplockspackning

En blåst topplockspackning innebär problem för bilägarna. Om din bil överhettas, kylarslangen exploderar, du hör ett bubblande ljud som kommer från kylaren och det är inte kylarlocket eller du förlorar kylvätska utan någon synlig läcka, är chansen att det är din topplockspackning. Byta en topplockspackning är en gör-det-själv-jobb med rätt verktyg och en del erfarenhet att få under huven på en bil. Instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen. De batteripolerna ligger på toppen av bilbatteriet. Ta av intaget slangen och luften rutan
2

.
3

Ta luftkonditioneringsapparaten kompressor. Du måste ta bort flera bultar och lägga kompressorn åt sidan för att komma till packningen.
4

Koppla slangen vattenpumpen och sedan ta bort generatorn och ställ åt sidan. Du kan vila generatorn på kylarslangen utan att helt ta bort selen.
5

Töm kylaren och ta bort kylarslangar. Koppla de olika linjer som går till luftkonditioneringen. Den topplockspackning är nu synliga.
6

uppmärksamma de huvudet tåtdragningen sekvens, lossa bultarna på topplockspackning detta och ta bort.
7

Rengör huvudet och bock ordentligt innan du sätter på den nya packningen. Ditt huvud kan behöva bearbetningen om passformen är inte helt platt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69144.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.