Hur Tappa en radiator på en GM-bil

Om radiatorn i din GM bil läcker och du behöver reparera den eller om du bara vill byta kylarvätska, måste du tömma kylarvätska från fordonet innan framåt. GM har traditionellt använt en liknande stil av radiator för alla sina fordon, så att tömma kylarvätska kommer att vara i stort sett samma process oavsett vilken GM fordon du har. Saker du behöver
Automotive ramper
stor hink
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Kör din GM fordon på en uppsättning av bil ramper. Detta kommer att ge dig tillräckligt med utrymme under kylaren för att placera en hink i vilken kylarvätska kan rinna.
2

Leta kylaren avlopp, annars känd som petcock, placerad nära botten på ena sidan av kylaren. Använd en hink som rymmer minst 3 liter vätska och har ett lock som kan vara säkert fastsatta när skopan fyllts. Addera 3

Ta bort kontakten genom att vrida den moturs tills radiator fluidumavtappningarna fritt från fordonet och in i skopan. Beroende på ålder av GM fordonet, kan du behöva en tång för att arbeta pluggen löst.
4

Fäst pluggen på plats när kylaren har slutat dränering. Förvara kylarvätska någonstans säkert så att det kan återanvändas om så önskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69513.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.