Hur Byt kylvätska Recovery i en VW Beetle

Medan ersätta en motor eller värmeelement i din Beetle, eller samtidigt söka efter svårfångade läckor, kan du behöva byta ut din tank kylarens. Den kylvätskeutjämningsbehållaren, som det kallas i Beetle är ganska lätt att ersätta med rätt kunskap. Här är hur du byter kylvätska expansionen på din Beetle snabbt och enkelt. Saker du behöver
liten klämma
butik trasa
sluten behållare
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt den svalna i minst en timme innan du fortsätter. Detta möjliggör utökad kylmedel att strömma tillbaka in i kylaren så att du inte förlorar någon mer kylvätska än nödvändigt. Koppla bort den negativa batterikabeln som en försiktighetsåtgärd.
2

Kläm linjen kylvätska expansionen till kylaren för att förhindra backflöde och ta bort slangen. Ha en trasa till hands för att fånga upp eventuellt spill.
3

Lossa expansionskärlet ur facket och dränera den använda kylvätska i en behållare som har en väl passande lock för att försegla behållaren. Lämna detta kylmedel omedelbart eftersom det är mycket giftigt.
4

Sätt den nya tanken kylvätska expansionen på plats och koppla in ledningen från kylaren. När den nya tanken är på plats, ta bort klämman på slangen.
5

Öppna locket på expansionskärlet och fyll den till kallvattenpåfyllning linje med färdigblandad kylvätska. Byt ut negativa batterikabeln.
6

Starta motorn och kontrollera tätheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69212.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.