Hur man tar bort övre Bolts kontroll arm på lastbilar

Vid byte av övre och undre kulleder i din lastbil , måste du ta bort de övre skruvarna kontroll arm i processen att ta bort den övre länkarm att komma på kulleder . Detta kan göras ganska enkelt med en hylsnyckel och uttag . Instruktioner
1

Säkra fordonet på en uppsättning pallbockar . Tag av hjulet och komma kontrollgruppen genom att ta bort bromsok och bromsok bron . Index bultarna kontroll arm med en permanent markör för att veta var man ska dra dem på ominstallation . Placera muttrarna på en magnetisk bricka för att undvika att förlora dem .
2

Använd en 1/2-tums skiftnyckel drivhylsa med en 22 mm hylsa för att bryta loss muttern på kontroll armmontering . Vrid den moturs tills det är handkraft , använd sedan din hand för att fortsätta skruva och ta bort låsmuttern . Sätt den på en magnetisk bricka eller i fickan för att undvika att förlora det .
3

Ta kammen justeraren monteringsbulten med samma metod . Det är bulten du indexeras tidigare. Dessa bör vara de enda två skruvarna som håller de övre bärarmarna i. Vissa märken , modeller och år skiljer sig från detta mönster , ta bort ytterligare bultar
4

Dra av den övre styrarmen och ställ den åt sidan . . Detta är ett perfekt tillfälle att inspektera den övre länkarm för korrosion eller skador . Om skadan är stor , överväga att ersätta det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69062.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.