Hur du köper en backspegel

Alla fordon måste ha en backspegel av säkerhetsskäl. Om din backspegeln saknas eller är skadad i en olycka måste du byta ut den omedelbart. Det finns flera saker att ta hänsyn till när man köper en backspegel. Följ dessa steg för att lära sig vad de är. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av fordon det backspegeln skall monteras i. De typer av backspeglar varierar för husvagnar, bussar, lastbilar, skåpbilar och bilar. Paketet av backspegeln kommer att ange vilken fordonstyp det är avsett för.
2

Lär dig hur din backspegeln är monterad. En backspegel kan monteras på vindrutan, på instrumentbrädan eller i inner-taket. Köp en backspegel med samma montering stil. Addera 3

Leta efter en backspegel som har en anti-glare läget. Detta kommer att förhindra blindhet från glittrande andra bilar vid mörkerkörning.
4

Välj storlek spegel bakifrån som du önskar. En backspegeln finns i 8 -, 10 - och 12-tums storlek
5

Välj en backspegel som är utrustad med de funktioner du önskar.. De funktioner som finns på en backspegel inkluderar en kompass, temperatur indikator, lampor karta och automatisk avbländning.
6

Köp de verktyg som behövs för att installera din backspegel. De flesta av de nödvändiga verktygen kan hittas i en vanlig verktygslåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68927.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.