Hur man fixar en Radiator

Om dina fickor är tomma och så är vätskenivån i kylaren, kan du behöva använda några rättsmedel för din egen. Du kan göra reparationen själv tills du har råd med en professionell ersättare. Om problemet är liten, kan du fixa din bil radiator lätt. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Hitta uppkomsten av läckan genom att söka efter dess väg. Du kanske inte behöver fixa bilen värmeelement, läckan kan komma från en av slangarna istället. För att kontrollera, öppna huven och låt motorn gå tills den är varm. Du kommer att se läckan omedelbart om det är i slangen. Byt ut slangen, vilket är relativt billigt att fixa.
2

Kolla runt kylarlocket för läckor. Om det finns vätska närvarande, kan du behöva en ny mössa eller extra packning.
3

Patch läckan på utsidan, om kylaren läcker vid sömmen. Använd en produkt metall lapp, oftast en kitt-liknande produkt som härdar under natten. Sätt kitt på läckande sömmen, arbeta in, låt det härda och testa igen. Detta bör tillfälligt fixa din radiator.
4

Använd en läcka stopp additiv som kan användas med frostskyddsmedel för en enkel fix. Helt enkelt följa tillverkarens anvisningar. De flesta av de produkter som kräver att du lägger till stoppet läckan och kör tills motorn är varm.
5

Töm kylaren om du använder en tillsats som inte kan blandas med kylvätskan. Spola kylaren med vanligt vatten och fyll med vatten. Blanda i tillsatsen och kör ca 80 miles för att kunna fungera. Töm kylaren igen och låt den torka ut. Fyll på med kylvätska, och läckan ska tätas.
6

Limma överfyllnad flaskan om läckan kommer från ett hål eller spricka i den. Använd en epoxi gjord för plast för att fylla eventuella hål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68931.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.